Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Moord en doodslag Dodelijke afrekeningen door de eeuwen heen

Moore Jonathan J.KartonboekNederlands
€ 29,99
Op voorraad
Moord en doodslag

Beschrijving

'Moord en doodslag' brengt de gruwelijke geschiedenis van moordpogingen door de eeuwen heen in kaart. Het boek behandelt de meest interessante, gruwelijke en historische aanslagen die ooit gepleegd zijn: van Julius Caesar tot John Lennon. Politieke afrekeningen, verijdelde pogingen en doordachte complotten worden beschreven in de sappige vertelstijl van Jonathan J. Moore, die ook 'Galg en guillotine', 'Pest en cholera' en 'Geheim en gevaarlijk' op zijn palmares heeft staan.

Sta versteld van de durf en vastberadenheid van de beruchtste criminelen ter wereld. Lees over de creatieve wapens, van penpistolen tot een pot thee, en de moeite die het kostte om hun moorddaden te plegen. Probeer te begrijpen wat sommige mensen ertoe beweegt om een leven te nemen. Fascinerende schilderijen en foto's helpen deze sinistere menselijke geschiedenis tot leven te brengen.

Jonathan J. Moore is coördinator geschiedenis aan het Koonung Secondary College in Melbourne. Sinds zijn studies geschiedenis en Engels aan de universiteit van Melbourne geeft hij les en schrijft hij. Hij onderzoekt graag onbekende aspecten van de geschiedenis en neemt deel aan re-enactments.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Uitgeverij

Inhoud

Aantal bladzijden:
224

Eigenschappen

Uitvoering:
Kartonboek
Afmeting:
17 x 22,5 cm