Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Kameleonie Verhalen over Antwerpen en ver daarbuiten

Leue DimitriHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Kameleonie

Beschrijving

Hebzuchtige reuzen, woelige liefdesavonturen, demonen en Oosterse grapjes... Als je denkt dat je dat niet in een museum kan vinden, dan ben je mis. Voor de 10de verjaardag pakt het MAS uit met spannende en ontroerende verhalen uit Antwerpen. Samen met schrijver en theatermaker Dimitri Leue voert het museum de collectiestukken op in een meeslepend luisterspel.

In 2021 viert het museum haar collectie met een kleurrijke, aparte expo. Je duikt in mythes, legendes en wereldse verhalen met een auditieve belevenis die je anders doet kijken naar de objecten. Iconische personages zoals Brabo, Hodja, Lange Wapper, de zwanenridder of Chamunda spelen de hoofdrol in ontroerende en ook grappige teksten van Dimitri Leue. De vertellingen nemen je mee langs een fantasierijke en theatrale scenografie.

En omdat we je nog lang willen laten nagenieten van al die prachtige verhalen, goten we ze ook in boekvorm. Zo kan je ze thuis herlezen en beluisteren.

Boek bij de expo 'Stadsverhalen in het MAS. Een mix van Antwerpse en aangespoelde verhalen'. Met audioverhaal ingesproken door Tine Embrechts.

Vanaf 8 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
14,5 x 21 cm