Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De tandenslager

Verstraeten RuthHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
De tandenslager

Beschrijving

Kaat is een echte Durf-Al-Kampioen. Ze droomt ervan om stuntpiloot te worden en drijft haar ouders stilaan tot waanzin met haar roekeloze stoten. Maar hoewel ze nergens bang voor is, is er één GROOT probleem... Kaat heeft een gaatje in haar tand en durft niet naar de tandarts, want een tandarts...

...dat is een slager, met een boor! Een botte beul, verkleed als dokter, met een grijns van oor tot oor!

Het nieuwe verhaal in de rijmreeks van 'Tante Teefje' en 'De kindervleesfabriek' is andermaal een hilarische rit doorheen een fantasierijk kinderbrein! De woorden denderen dansend door het boek en de prachtige prenten van Annelies Vandenbosch brengen het hele verhaal helemaal tot leven. Kijk- en (voor)leespret gegarandeerd, voor jong én oud!

Vanaf 7 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
40

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
23 x 34 cm