Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De jongen die graag katten tekende en andere verhalen

De Cock MichaelHarde kaftNederlands
€ 25,99
Op voorraad
De jongen die graag katten tekende

Beschrijving

Sommige verhalen bestaan al eeuwenlang. Ze werden beleefd en verzonnen, verteld en naverteld in een andere tijd, of in verre landen. Maar verdwijnen doen ze niet. Ze reizen door ruimte en tijd en blijven mensen van alle landen, standen en tijden boeien. Weet je waarom? Net omdat het verhalen van en over mensen zijn. Net omdat wij ook mensen zijn. Mensen met dromen en verlangens, passies als angsten. De wereld verandert dan wel, die dingen blijven altijd hetzelfde.

Op uitnodiging van Fatinha Ramos verzamelde Michael De Cock een aantal verhalen die van heinde en verre komen aangewaaid. Het zijn grappige, ontroerende, menselijke, en ietwat bevreemdende verhalen die jong en oud weten te bekoren. Fatinha Ramos maakt er in haar geheel eigen en universele stijl en met haar grenzeloze verbeelding nieuwe beelden bij.

Vanaf 10 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
20 x 24,5 cm