Onze nieuwe cultuurgids nu ook online!

Onze nieuwe cultuurgids nu ook online!

Gepubliceerd door Davidsfonds op 6 september 2023

Het cultuurjaar ’23-’24 gaat van start en dat betekent naar goede gewoonte: een nieuwe cultuurgids! Ontdek wat Davidsfonds komend cultuurjaar allemaal in petto heeft en omarm cultuur nóg meer!

In onze nieuwe cultuurgids ontdek je het reilen en zeilen van Davidsfonds, blader je door verhalen van vrijwilligers, maak je kennis met docenten en reisleiders en lees je meer over de laatste nieuwe boeken. De cultuurgids krijg je gratis na je lidmaatschapsaanvraag of -hernieuwing. De online versie lees je alvast hier.

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit