Blader door onze gloednieuwe cultuurgids!

Blader door onze gloednieuwe cultuurgids!

Gepubliceerd door Davidsfonds op 1 september 2022

Het nieuwe cultuurjaar gaat van start en dat betekent naar goede gewoonte: een nieuwe cultuurgids! Ontdek wat Davidsfonds allemaal te bieden heeft en laat je hart voor cultuur nog groeien.

Cultuur beleef je samen. Daar draait het om bij Davidsfonds. In onze cultuurgids ontdek je het reilen en zeilen van Davidsfonds. Blader door verhalen van vrijwilligers, maak kennis met docenten en reisleiders en lees meer over de laatste nieuwe boeken. De cultuurgids krijg je gratis na je lidmaatschapsaanvraag of -hernieuwing in het welkomspakket dat je afdeling tot aan je deur brengt. Kan je niet wachten? Dan lees je de cultuurgids nu ook online

Wil je samen cultuur beleven? Vraag dan je lidmaatschap voor 2023 nu al aan via de knop 'word lid' bovenaan op onze website. 

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit