Sprekers bij Keukenhistories

23 okt t/m 20 nov

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

Startdatum: maandag 23 oktober 2023

Over de sprekers

  1. Yves Segers

    Yves Segers

    Yves is coördinator van CAG en ICAG. Hij is ook hoogleraar Rurale Geschiedenis voor de onderzoekseenheid Moderniteit & Samenleving 1800-2000 (MoSa) van de KU Leuven. Zijn onderzoek richt zich op de sociale en economische geschiedenis van de 19de en 20ste eeuw, met als hoofdthema's landbouw en platteland, de ontwikkeling van de voedselketen en eetcultuur.

Inschrijven

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 64,00
Standaardprijs € 79,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Labels: Geschiedenis & ErfgoedMens & MaatschappijCursus4 sessiesBasiscursusAcademieActiviteit