Over Keukenhistories

23 okt t/m 20 nov

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

Startdatum: maandag 23 oktober 2023

Witloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip, shakshuka met aubergine… Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen handbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord.

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

I.s.m. Davidsfonds Regio Zottegem

Programma van Keukenhistories

Dag 1, maandag 23 oktober
14:00 - 16:00 Sessie 1 Door Yves Segers
Dag 2, maandag 6 november
14:00 - 16:00 Sessie 2 Door Yves Segers
Dag 3, maandag 13 november
14:00 - 16:00 Sessie 3 Door Yves Segers
Dag 4, maandag 20 november
14:00 - 16:00 Sessie 4 Door Yves Segers

Inschrijven

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 64,00
Standaardprijs € 79,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Labels: Geschiedenis & ErfgoedMens & MaatschappijCursus4 sessiesBasiscursusAcademieActiviteit