Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

De Graven van Loon

Vaes JanNederlands
€ 65,00
De Graven van Loon

Beschrijving

De Graven van Loon is het nieuwste deel in de prestigieuze reeks waarin reeds De Graven van Vlaanderen, De Bourgondische vorsten en Oranje tegen Spanje van Edward De Maesschalck verschenen. Het is een standaardwerk over het Limburgse verleden tot 1795. Een verleden dat zich niet in de Nederlanden afspeelde, maar in het Duitse Rijk. Anders, verrassend en intrigerend.

De politieke, sociaaleconomische, religieuze en culturele ontwikkelingen komen systematisch en toegankelijk aan bod. Ook het prinsbisdom Luik krijgt ruime aandacht. In zijn meeslepende vertelstijl weet Jan Vaes elke lezer te boeien. Het boek is gekruid met talrijke bronnen en vermakelijke anekdotes. Een wetenschappelijk én didactisch gefundeerd epos, ondersteund door wereldwijd opgediept beeldmateriaal en een stamboom die rechtstreeks reikt tot de huidige vorstenhuizen van de Beneluxlanden.

De Graven van Loon - Loons, Luiks, Limburgs

Davidsfonds / Harde kaft - 400 p. / 25 x 29 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
400

Eigenschappen

Afmeting:
25 x 29 cm