Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Reizen naar morgen

Toerisme VlaanderenNederlands
€ 29,95
Op voorraad
Reizen naar morgen

Beschrijving

Toerisme Vlaanderen stuurt met dit boek zijn toekomstvisie de wijde wereld in: hoe levert toerisme een positieve bijdrage aan levenskwaliteit en omgeving?

Een stap terug is niet per se een stap achteruit. Vanuit de zoektocht naar de essentie van toerisme wil Reizen naar morgen het credo 'meer, meer, meer' vervangen door 'beter' en 'waardevoller'. Want het toerisme van morgen gaat over meerwaarde voor iedereen. Met heel wat vernieuwende inzichten en beklijvende getuigenissen van interessante ondernemers en experten zoals psychiater Dirk De Wachter en welzijnseconoom Paul Frijters neemt dit boek je mee op een boeiende reis naar het toerisme van de toekomst. Reizen naar morgen is een initiatief van Toerisme Vlaanderen en kadert in de zoektocht naar een transformerend toerisme voor bezoeker, bewoner en bestemming.

Met intro van Peter De Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en nationaal voorzitter van Davidsfonds) en de visie van Zuhal Demir (Minister voor Toerisme).

Reizen naar morgen

Toerisme Vlaanderen / Harde kaft - 160 p. / 28 x 21 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
160

Eigenschappen

Afmeting:
28 x 21 cm