Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De verschrikkelijke oudjescruise - Little Liars Club

Boets JonasNederlands
€ 16,99
Op voorraad
De verschrikkelijke oudjescruise - Little Liars Club

Beschrijving

Ides heeft ontdekt dat opa zijn auto aan een van zijn kleinkinderen wil schenken, aan Alice of aan hem. Ides is vast van plan om opa’s favoriete kleinkind te worden. Omwille van die auto? Absoluut, want voor de rest vindt hij dat opa tegenwoordig heel veel zeurt.

Hij stemt toe om mee met opa op reis te gaan, want dat is wat favoriete kleinzonen doen. Maar dan blijkt de cruise vol alleen maar heel oude mensen te zitten, en die willen allemaal iets van hem. Een voetenmassage, mee bingo spelen, gaan waterturnen. En wanneer hij ook nog iemands achterste moet schoonmaken, weet hij plots niet meer zeker of hij die auto wel zo graag wil.

Benieuwd naar het vierde deel van de Little Liars Club? Lees hier alvast een fragmentje van het boek!

De verschrikkelijke oudjescruise - Little Liars Club

Davidsfonds Infodok / vanaf 10 jaar / Harde kaft - 142 p. / 14 x 21,5 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
142

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm

Gerelateerde producten