Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

De kracht van de Scheppende Ruimte Een frisse kijk op de toekomstverkenning van religieuze plekken

Kristof LataireHarde kaftNederlands
€ 49,95
Op voorraad
Cover - De kracht van de scheppende ruimte

Beschrijving

Hoe kunnen onze religieuze plekken een blijvende maatschappelijke en spirituele meerwaarde hebben? Hoe kunnen we het patrimonium en het erfgoed bewaren en delen met toekomstige generaties? Wat is de betekenis van een religieuze plek voor de gemeenschap die er zich verbonden mee voelt? Hoe zorg je voor een economisch duurzame en financieel rendabele toekomst? Is er ruimte voor experiment om grenzen af te tasten? Hoe vertaal je een idee in een nieuwe architecturale vorm?

Kristof Lataire reikt perspectieven aan en stelt concrete acties voor die energie geven om religieuze plekken een nieuwe toekomst te geven – Thomas De Boever verbeeldt verleden, heden en toekomst met sprankelende foto’s. Bron van inspiratie is ‘de scheppende ruimte’ – een broedplaats van ideeën die gevoed wordt door een niet-aflatende stroom relevante vragen. Meer dan 25 experten verrijken zijn visie. Je hoort hen ook in de podcastreeks die bij dit boek hoort.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Steunbeer

Inhoud

Aantal bladzijden:
176

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
22,5 x 28,5 cm