Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts en Sterck & De Vreese. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Zaaigoed

Kim LeysenHarde kaftNederlands
€ 34,99
Op voorraad
Zaaigoed

Beschrijving

Tuinieren met zo weinig mogelijk inspanning en zo veel mogelijk opbrengst, dat is de filosofie van dit boek. Een jaar lang uit je moestuin kunnen eten en tóch voldoende tijd hebben om met een theetje en een boekje in de zon of in de serre te zitten, het is geen utopie.

In 'Zaaigoed' deelt Mme Zsazsa haar zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring, voor een vruchtbare moestuin. Alles over zaaien, planten, wieden, gieten, oogsten en bewaren van bekende en minder bekende groenten, kruiden, bessen en ander fruit, met tips en inzichten, handig geordend in de kalender, zodat je meteen aan de slag kan. Met prachtige foto’s van Els Menten, die Kim enkele jaren achtervolgde met haar fototoestel.

Meer en langer uit je moestuin en serre eten doe je door:
- op een gunstig moment te zaaien en te planten
- de seizoenen te verlengen door je serre optimaal te benutten
- voor- en nateelten in te plannen en op elkaar aan te laten sluiten
- gebruik te maken van tussenteelten
- groenten op een optimale manier te bewaren zodat je er lang van kan eten
- en vooral te begrijpen wat je aan het doen bent.

Zaaigoed helpt je om maand na maand te plannen wat je kan zaaien, planten en oogsten in je moestuin of serre.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Manteau

Inhoud

Aantal bladzijden:
352

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
17 x 24 cm