Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Yeti

Dautremer Rébecca, Le Thanh Taï-MarcNederlands
€ 20,00
Yeti

Beschrijving

De Yeti volgt me, denk ik. De Yeti is er, dat denk ik echt. Ik denk overal aan hem. Op reis, in de bus, wanneer ik
boeken lees of bergen beklim. Overal. Dus moet ik met hem kunnen spreken, toch? Zou ik hem kunnen horen?
‘Yeti?’ Ik verbeter mezelf meteen. ‘Meneer Yeti?’ Geen antwoord. Ik wil weten of de Yeti echt is. Zou ik durven omkijken?

Auteur Taï-Marc Le Thanh en illustratrice Rébecca Dautremer weten zelf ook niet of de Yeti bestaat. In dit boek hebben ze hem wel gezocht. Hun boek Yeti is opnieuw zo’n parel die een innemend en mijmerend personage koppelt aan sublieme illustraties.

Rébecca Dautremer woont in Parijs. Ze is bekend van o.a. Het geheime dagboek van Klein Duimpje en Een Bijbel. Haar boeken zijn veelvuldig vertaald en bekroond.

Taï-Marc Le Thanh woont samen met echtgenote Rébecca Dautremer in Parijs. Hij is een Frans kinderen jeugdauteur en werkt ook als grafisch vormgever.

Yeti

Davidsfonds / Vanaf 6 jaar / Harde kaft - 36 p. / 29,5 x 37 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
36

Eigenschappen

Afmeting:
29,5 x 37 cm