Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts en Sterck & De Vreese. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Hotel Aphrodite

Bracke DirkNederlands
€ 9,99
Op voorraad
Hotel Aphrodite

Beschrijving

Jadzia is vijftien. Met haar zussen en moeder woont ze in een klein appartement in Polen. Om haar grijze, saaie leventje te vergeten, doet Jadzia niets liever dan met haar vriendinnen te praten over jongens en te dromen van een rijke en spannende toekomst.
En dat is net wat Lech haar kan bieden. Hij neemt haar mee naar België en belooft haar een leven vol luxe.

Maar dat leventje heeft een prijs: Lech verplicht haar om met vreemde mannen te slapen. Jadzia kan nergens naartoe: ze spreekt de taal niet, heeft geen papieren en is volledig afhankelijk van haar pooier.
Tot de verlegen Nic op haar verliefd wordt. Kan hij haar helpen om uit de klauwen van Lech en zijn brute kompaan Gerik ontsnappen?

Meeslepend en beklijvend: het verhaal van Jadzia laat je niet los. Dirk Bracke haalt opnieuw alles uit de kast om van Hotel Aphrodite een topper te maken: een controversieel thema, vloten eerlijk beschreven, aansluitend bij de leefwereld van jongeren vandaag.

Nu limited edition met gouden afwerking!

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
175

Eigenschappen

Afmeting:
22x14.5 cm