Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts en Sterck & De Vreese. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Het nieuwe vriendinnetje

Zolotow CharlotteNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Het nieuwe vriendinnetje

Beschrijving

Een meisje haalt herinneringen op aan de vele vrolijke en speelse momenten die ze deelde met haar allerbeste vriendin, die een nieuwe vriend heeft gevonden. Maar hoewel ze verdrietig is, vindt ze de kracht om het hoofd hoog te houden en gaat ze op zoek naar een nieuw speelkameraadje.

Dit verhaal onderzoekt op subtiele wijze de complexiteit van vriendschap en de manier waarop we herinneringen aan een oude vriendschap kunnen koesteren, maar toch op een nieuwe kunnen hopen!

Een aangrijpend prentenboek over het loslaten van vrienden, met een boodschap van optimisme en empowerment. Geïllustreerd door de bekroonde illustrator Benjamin Chaud, die het verhaal verbeeldt in een prachtige setting in de natuur.

Benjamin Chaud is een Franse illustrator en auteur van vele kinderboeken. Hij werd meermaals bekroond voor zijn werk.

Het nieuwe vriendinnetje

Davidsfonds Infodok / Vanaf 4 jaar / Harde kaft - 48 p. / 21,5 x 27,5 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
48

Eigenschappen

Afmeting:
21,5 x 27,5 cm