Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts en Sterck & De Vreese. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Fabels van La Fontaine

de la Fontaine JeanHarde kaftNederlands
€ 24,99
Op voorraad
Fabels van La Fontaine

Beschrijving

Ter gelegenheid van de 400ste verjaardag van de geboorte van Jean de la Fontaine werpt dit boek een gedurfde, moderne en frisse kijk op zesentwintig van zijn fabels door de prachtige illustraties van Rébecca Dautremer.

Zo zien we een wolf zijn scherpe en bloederige tanden zetten in een hippie lam, een nonchalante haas wordt ingehaald door een langzame maar gehaaste schildpad, een kraai die lijkt op Pavarotti laat zich uitkleden door een vleiende vos, en nog veel meer.

Fabels van La Fontaine

Davidsfonds Infodok / Vanaf 9 jaar / Harde kaft - 80 p. / 21 x 33 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
80

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
21 x 33 cm