Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts en Sterck & De Vreese. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Enkele reis Brugge

Gerard Hilde E.Nederlands
€ 15,99
Op voorraad
Enkele reis Brugge

Beschrijving

De kapelaan van de kathedraal van Prüm wordt vermoord aangetroffen. Prof. Michael Holzberger weet dat de politie hem op de hielen zit. Michael had namelijk een afspraak met de oude priester net voor diens dood. Hij waarschuwt zijn dochter Kerstin. Ze moet Duitsland verlaten en haar toevlucht zoeken in St.-Niklaas, bij Michaels oude vriend en studiegenoot Jan Christiaensen.

Kerstin vermoedt dat er meer op het spel staat, vooral als Jan Christiaensen met zoveel woorden toegeeft dat ook hij wordt bedreigd. Ze besluit diens zoon Sebastiaan te volgen naar zijn thuisstad Brugge. Daar hoopt ze de opdrachtgever te vinden. Zo hoopt ze Michael vrij te pleiten. Op de trein maakt ze zogenaamd toevallig kennis met Sebastiaan. Als ze echter op de trein de stervende assistent van haar vader aantreft en getuigen haar en Sebastiaan beschuldigen, moeten zowel Kerstin als Sebastiaan voor hun eigen leven vrezen. Op de vlucht voor de politie besluiten ze de opdrachtgever van de diefstallen en de moorden op het spoor te komen. Zullen Kerstin en Sebastiaan in hun opzet slagen?

Enkele reis Brugge

Davidsfonds Infodok / Vanaf 14 jaar / Zachte kaft - 176 p. / 14 x 21,5 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
176

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm

Gerelateerde producten