Boeken

Avonturen beleven? Boeken van Davidsfonds lezen

Davidsfonds Boeken
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij, Borgerhoff & Lamberigts en Sterck & De Vreese. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

De Fake DJ Little Liars Club

Boets JonasHarde kaftNederlands
€ 15,99
Op voorraad
De Fake DJ

Beschrijving

Gloria staat achter een dj-booth op een wei vol enthousiaste festivalgangers. Ze roepen haar naam, ze juichen haar toe. Zij, de jongste dj van het land, moet de wei in vuur en vlam zetten. Makkie, toch? Misschien niet, want ze kan helemaal niet draaien.

Ze heeft er geen flauw idee van hoe zo'n discobar werkt. Waarom heeft ze dan verteld dat ze een top-dj is? Om indruk te maken op de papa van haar vriendje. Niet het beste idee dat ze ooit heeft gehad. Hoe moet ze zich hieruit redden?

De Little Liars Club is een club die kinderen en jongeren helpt bij hun leugens. Lees ook de andere boeken in de reeks!

Vanaf 10 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
146

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
14 x 22 cm

Gerelateerde producten