Het ultieme kerstcadeau: duik in ons betoverende boekenaanbod!

Kerstmis.jpg

Het ultieme kerstcadeau: duik in ons betoverende boekenaanbod!

Gepubliceerd door Davidsfonds op 13 december 2023

Op zoek naar het perfecte cadeau om onder de kerstboom te leggen? Zoek niet verder! Bij ons vind je een uitgebreide selectie boeken die passen bij elke interesse en smaak. Opgelet: plaats je bestelling uiterlijk op 20 december 2023.

Wanneer we zeggen "voor ieder wat wils," menen we dat ook echt.

Voor de fijnproevers hebben we smakelijke kookboeken, terwijl creatievelingen zich kunnen uitleven met knutselboeken. Voor degenen met een koelbloedig karakter bieden we spannende thrillers aan, en geschiedenisliefhebbers kunnen zich verdiepen in onze historische boeken.

De nieuwsgierigen onder ons kunnen hun dorst naar kennis lessen met onze informatieve boeken, terwijl de kleinsten zich kunnen laten betoveren door kleurrijke kinderboeken. Romantische zielen vinden ongetwijfeld hun gading in onze collectie romantische verhalen. Zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. 

Zin om eens te snuisteren tussen alle boeken? Neem een kijkje in ons aanbod via: https://www.davidsfonds.be/webwinkel/ons-aanbod/boeken/1422/alle-boeken

Je kunt zelfs filteren op specifieke categorieën om nog sneller het perfecte boek te vinden.

Maar haast je! Als je wilt dat je bestelling nog op tijd onder de boom ligt voor de feestdagen, plaats deze dan uiterlijk op 20 december 2023. Houd er rekening mee dat er tussen 24 december en 2 januari geen bestellingen worden verwerkt. En voor de leden onder ons, geniet van een feestelijke korting van 10% op al onze boeken.

Gegarandeerd blije gezichten wanneer er binnenkort boeken worden uitgepakt onder de kerstboom! 🎄

Labels: Cultuurregio Schatlas | vensters Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit