Lees Het Accent van juli!

202207_accent_kop.png

Lees Het Accent van juli!

Gepubliceerd door Davidsfonds op 11 juli 2022

Ontdek het laatste cultuurnieuws in onze Davidsfonds-ledenkrant

In onze Davidsfonds-ledenkrant Het Accent lees je o.a. meer over onze jaarlijkse Zomerzoektocht, gaan we op bezoek bij Musea Brugge, vertelt Davidsfonds Jabbeke over opera, presenteert Davidsfonds Academie haar nieuwe formule: de oorlogscafés en doe je mee aan een wedstrijd van cultuurreizen. Lees de krant nu gratis online

Wil je graag het cursusaanbod van Davidsfonds Academie doorbladeren en meer te weten komen over de Vlaamse literaire canon en polyfone muziek? Dan vind je hier ook de nieuwste cursuskrant.

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit