Over Junior Journalist- wedstrijd: thema "Oost West, thuis best"

Toast Literair

Activiteiten In de kijker
Tijdens het weekend van 20 en 21 januari 2024 zette Davidsfonds schrijvers en vertellers in de kijker met de 14de editie van Toast Literair. Over heel Vlaanderen en Brussel organiseerden Davidsfonds-vrijwilligers activiteiten die je doen kennismaken met verhalen, gedichten, hun schrijvers en fans. Fictie, non-fictie, jeugd en volwassenen, van lezing tot literaire wandeling… Er was voor elk wat wils. Volgend jaar gaan we voor een feesteditie. Noteer alvast het weekend van 25 en 26 januari 2025.
28 okt t/m 22 dec

Junior Journalist- wedstrijd: thema "Oost West, thuis best"

Schrijf je graag? Wil je later journalist of schrijver worden? Ben je veel bezig met taal? Dan is Junior Journalist iets voor jou!

Van zaterdag 28 oktober 2023 om 12:00 uur t/m vrijdag 22 december 2023 om 12:00 uur

Junior Journalist is de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen en Brussel. Dit jaar dagen we je uit om je journalistieke talent naar boven te halen en een tekst te schrijven rond het thema ‘Oost west, thuis best!?’. Via een Davidsfonds-afdeling in je buurt kan je deelnemen aan een lokale voorronde. Win je de voorronde? Dan ga je door naar de nationale finaleronde en maak je kans op de titel ‘Junior Journalist 2024’.

Prijzen

Info: tonyclaerhout@hotmail.com

Labels: TaalLiteratuurActiviteitToast LiterairCultuurregio Gent