Over Zomerzoektocht van het Davidsfonds

21 jun t/m 21 sep

Zomerzoektocht van het Davidsfonds

In de parel van Vlaams-Brabant, op de grens tussen het Hageland en de Kempen, daar nodigen we je dit jaar uit voor de leukste zoektocht van Vlaanderen en omstreken. Na deze zoektocht vol nieuwe kennis, doordachte vragen en smakelijke horeca-tussenstops hebben Aarschot, Langdorp en Gelrode geen geheimen meer voor jou.

Van vrijdag 21 juni 2024 om 09:00 uur t/m zaterdag 21 september 2024 om 18:00 uur

De leukste Zomerzoektocht van Vlaanderen en daarbuiten. Trek samen met familie, vrienden en duizenden andere deelnemers op schattenjacht tijdens een ontspannende daguitstap (maar niets belet je om er een fijne twee-, drie- of zelfs vierdaagse van te maken).

Naar goede gewoonte presenteren we je ook dit jaar onze klassieke zoektocht en de familiezoektocht.

De klassieke zoektocht is er voor de zoektochter in hart en nieren. De zoektochter die zich niet door zijn gevoel maar door zijn speurneus laat leiden.

De familiezoektocht is er voor klein en groot, jong en oud, ervaren speurneuzen en enthousiaste kleinkinderen, beginnende zoekers en bezielde grootouders.

Waar?

Aarschot, Langdorp en Gelrode zijn het decor van deze 38ste Zomerzoektocht. Met drie uitgestippelde wandelroutes vol boeiende weetjes en uitdagende vragen gidsen we je door het verleden en heden van dit (onbekende?) stukje Vlaams-Brabant. De kasseistampers van Aarschot, de meanderende Demer die Langdorp splijt en de mysterieuze kastelen in Gelrode hebben na deze zoektocht voor jou geen geheimen meer.

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
zomerzoektocht € 26,10
Labels: Dagevenement