Over Vers geperst

24 sep

Maak kennis met Davidsfonds Rotselaar en de voordelen van een lidmaatschap. Ben je al lid en heb je zelf je lidmaatschap al verlengd, ben je zeker ook welkom op Vers Geperst voor een babbeltje en om de boeken in te kijken.

zondag 24 september 2023 om 10:00 uur

Ben je nog geen lid van Davidsfonds Rotselaar dan is Vers Geperst de aangewezen gelegenheid om nader kennis te maken en de voordelen van een lidmaatschap te leren kennen. Het nieuwe boekenpakket van Davidsfonds is uitgestald en je kan kennismaken met ons activiteitenprogramma voor 2023-2024. We geven graag een woordje uitleg over de sinds vorig jaar vernieuwde lidmaatschapsformule en bieden de mogelijkheid om ter plaatse lid te worden.

Ben je al lid, maar lukt het je niet om je lidmaatschap te vernieuwen, dan willen we je graag op deze zondagvoormiddag helpen. Heb je zelf je lidmaatschap al verlengd, dan loont het toch nog de moeite eens langskomen om in het boekenaanbod te komen snuisteren, kennis te maken met onze activiteiten voor het nieuwe werkjaar en gewoon een babbeltje te slaan bij een gratis aangeboden drankje . 

Een bezoekje aan onze Vers Geperst kan je combineren met een lekker fairtradeontbijt dat de GROS organiseert in de aangrenzende cafetaria.

Je vindt ons in de foyer van zaal De toren.

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard Gratis

Info: Philippe Hendrix
via rotselaardavidsfonds@gmail.com  of  0497/822046 

Labels: Ontspanning & OntmoetenTaalActiviteit

Academie / Taal

 1. 17 jan t/m 24 apr
  Online Dit is een online activiteit

  WEBINARREEKS - Stella, Nivea, agenda, mea culpa… et cetera! Beginnerscursus Latijn

  Zin om de Latijnse draad (weer) op te pikken? We starten vanaf nul en bouwen in tien sessies een basiskennis van grammatica en vocabulari...
  Geschiedenis & Erfgoed Kunst & Cultuur Taal
  Lees meer
Meer cursussen