Over "Flirten in 't Groen" door Joeri Cortens

06 jun
Westerlo - Tuinarchitectuur Wim Verrezen

"Flirten in 't Groen" door Joeri Cortens

Natuureducatieve comedyvoorstelling

dinsdag 6 juni 2023 om 19:00 uur

Flirten en verleiden. Iedereen doet het of… probeert het. Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt best eens naar de dierenwereld. In onze tuinen en natuurgebieden vinden we immers voorbeelden van de meest uiteenlopende verleidingsstrategieën, die vaak verrassend herkenbaar zijn. Voldoende inspiratie dus voor een heerlijk avondvullend programma waarin natuureducatie flirt met comedy. Durf in de spiegel kijken en laat je verleiden.”

Joeri Cortens (1976) werd geboren en Herentals en groeide op in de bossen heiden van de Kempen. Hij werkte jarenlang als veldmedewerker in het departement Biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt CVN en geeft hij jaarlijks bijna 200 lezingen, cursussen en voorstellingen over uiteenlopende natuurthema’s (oa wilde bijen, natuurlijke tuinen, ecologie, dierengedrag, …). Daarnaast is hij ook regelmatig te horen of te zien op radio (Radio 2) en tv. Hij is ook auteur van het boek "De natuur in” 

Voor deze voorstelling zijn we te gast bij Wim Verrezen, tuinaannemer en tuinarchitect, Ilsestraat 86 in Oevel. Bij deze gelegenheid geeft Wim ook een rondleiding in zijn toontuin en biedt hij een receptie aan.

Prijzen

Ticket Prijs
Davidsfondsleden € 15,00
Niet-leden € 20,00

Inschrijven voor 2 juni op één van de volgende wijzen: - bestellen van tickets via: https://davidsfondstongerlo.eventgoose.com en breng deze tickets mee - door storting van het verschuldigde bedrag met vermelding van de deelnemer(s) op      BE 48 9796 0319 6727 van Davidsfonds Tongerlo Tickets ter plaatse € 20 Als een online inschrijving of per overschrijving niet lukt, stuur dan een mailtje naar louis_heylen@telenet.be of bel 0475 341188 

Labels: Ontspanning & OntmoetenTaalBeeldende kunstDiversiteitAvondcursusLezing1 sessieNederlands | zelfstandige gebruiker B1/B2BasiscursusRolstoeltoegankelijkActiviteitOntmoeting met receptie

Academie / Taal

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.