Over Leesclub: Mara van Sterre Caron

19 okt
Duffel - Bibliotheek

Leesclub: Mara van Sterre Caron

Leesclub met aanwezigheid van Sterre Caron zelf.

woensdag 19 oktober 2022 van 19:30 uur tot 22:00 uur

Gemeentelijke bibliotheek Duffel.

De schrijfster zal die avond aanwezig zijn.

Een rustige herfstdag wordt ruw verstoord wanneer een jonge vrouw vermoord wordt teruggevonden in een hotelkamer. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspecteur Moordzaken, wordt met haar team meteen op de zaak gezet. Is de vrouw vermoord door haar minnaar, met wie ze een afspraak had in het hotel? Het onderzoek levert nieuwe feiten en vragen op. De waarheid is veel complexer en gruwelijker dan verwacht. Voor Rani en haar team begint een duizelingwekkende zoektocht naar de waarheid. Wanneer blijkt dat de moordenaar over een staal van het vernietigende middel antrax beschikt, wordt alles uit de kast gehaald om de spiraal van misdaden zo snel mogelijk te stoppen. Aan Rani en haar mensen de taak om deze duivelse wedloop tegen de tijd te winnen.

 Sterre Carron (1957) woont in Sint-Katelijne-Waver. Zij studeerde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen en werkte enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. Maar nog liever dan dat was ze rechercheur geworden. Ze heeft dan ook belangstelling voor forensische geneeskunde. Ze is ook erg geïnteresseerd in oosterse spiritualiteit, iets waar ze dankbaar gebruik van maakt bij het vinden van de meeste van haar titels.
De schrijfster zal op de leesclub haar boek, waarmee ze in 2013 debuteerde, persoonlijk toelichten.
I.s.m. de Gemeentelijke Bibliotheek van Duffel. Iedereen is welkom. De bibliotheek stelt een aantal leesexemplaren ter beschikking.

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Labels: TaalBoekenliteratuur

Academie / Taal

  1. 27 jan t/m 10 feb
    inSint-Niklaas

    Reynaert de vos in de beeldende kunsten

    Het blijft verbazen hoe de middeleeuwse schelm nog steeds inspireert. Rik Van Daele vertelt hoe de sluwe Reynaert opduikt in beeldende ku...
Meer cursussen