Over Nacht van de Geschiedenis

15 nov

Hubert Boone, ereburger van Kampenhout komt in het kader van ‘De Nacht van de Geschiedenis’ op dinsdag 15 november om 20 uur in De Krop, Dorpstraat 9b Kampenhout met ons zijn muzikale passie delen. Deze editie van De Nacht van de Geschiedenis is een samenwerking van het Davidsfonds Kampenhout met Heemkring Campenholt.

dinsdag 15 november 2022 om 20:00 uur

Hubert Boone Nacht v Geschiedenis
 

Nacht van de Geschiedenis

Hubert Boone, ereburger van Kampenhout komt in het kader van ‘De Nacht van de Geschiedenis’ op dinsdag 15 november om 20 uur in De Krop, Dorpstraat 9b Kampenhout met ons zijn muzikale passie delen.

Deze editie van De Nacht van de Geschiedenis is een samenwerking van het Davidsfonds Kampenhout met Heemkring Campenholt.

Hubert mag reeds terugkijken op een meer dan rijke muzikale loopbaan van meer dan 50 jaar. Al die jaren wijdde hij zich volledig aan het opzoeken en ontsluiten van volkstradities. Niet alleen in onze gewesten maar zijn passie bracht hem naar Armenië, Oekraïne, Wit-Rusland en de Russische Wolga-republieken.

In 1968 stichtte hij de volksdansgroep De Vlier, in 1978 het Brabants Volksorkest en in 2000 het ensemble Limbrant. Ook publiceerde hij verschillende artikelen in tal van tijdsschriften over de Vlaamse-Waalse en Europese volksinstrumenten.

Prijzen

davidsfonds.kampenhout@gmail.com

Labels: Ontspanning & OntmoetenMuziekLezing1 sessieActiviteitNachten van de geschiedenis