Over Boekenmarkt

05 nov

Boekenmarkt

Beste Davidsfondsvrienden,

Deze week is het 'BOEKENWEEK' of eerder nog 'BOEKENFEEST'.De traditionele boekenbeurs in Antwerpen is vervangen door 1000 en 1 leuke initiatieven enuiteraard ook door Boektopia in Kortrijk.
Onze Boekenmarkt, waarop we jullie van harte uitnodigen sluit hier perfect op aan.Deze gaat door zaterdag 5 november '22 van 13.30u tot 17.00u. in de polyzaal te Haasdonk.Meer info in bijgevoegde uitnodiging.Je kan dan ook, indien je dit nog niet deed, natuurlijk, - op een eenvoudige manier - je lidmaatschap hernieuwen.
We steunen heel graag het project van de wereldwinkel van Beveren.Ze starten met het aanbieden van tweedehands kinderboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar.Hebben jullie nog boeken liggen waar niemand nog in kijkt, breng ze mee zaterdag of lever ze binnen in de winkel te Beveren, Ijzerhand.Je zal er heel wat kinderen (en hun ouders) een groot plezier mee doen.Ook hier vinden jullie meer info in bijgevoegde flyer.
Graag tot zaterdag, dan praten we bij tijdens het nuttigen van koffie, thee, wijn, cava en gebak.....Lutgartvoor DF Beveren Zuid
Even herinneren: 10 november nacht van de geschiedenis, Kastelen aan de Schelde in de bib van Zwijndrechtwww.davidsfondsbeverenzuid.beGezellig in het aanbod van de nieuwe boeken neuzen.

Met een tasje koffie met taart of een glasje wijn of cava en een gezellige babbel.

Het is tevens de gelegenherid om uw lidmaatschap te hernieuwen.

We helpen u er graag bij.

Van harte welkom

Dit gaat door in de Polyzaal te Haasdonk

zaterdag 5 november 2022 om 13:30 uur

BOEKEN MARKT poster boekenmarkt page 2BOEKENMARKT 5 nov 22 (1)1024_1

Prijzen

Labels: Ontspanning & OntmoetenActiviteit