Over Benefietconcert

29 okt
Mechelen - Stadsschouwburg

Benefietconcert

50 koppig koor AGUR en koperblazers De Trouwe vrienden zorgen voor een muzikale avond ten voordele van Jesuits for Ukraine en Vluchtelingenwerk Vlaanderen

zaterdag 29 oktober 2022 om 19:30 uur

Cultuurregio Davidsfonds Rivierenland schiet uit de startblokken met een benefietconcert voor vluchtelingen uit Oekraïne en elders. 

Op het programma staan het 50-koppige koor Agur en het koperblaasensemble De Trouwe Vrienden. Samen brengen zij liederen waarin men meer dan eens een oproep doet tegen geweld en onrecht in de wereld. Het koperblaasensemble zorgt voor de muzikale begeleiding en een Oekraïns tintje. 

De opbrengst van het concert gaat naar twee goede doelen. Zo gaat een eerste deel naar Jesuits for Ukraine, een Poolse organisatie die zich inzet voor de opvang, hulp, begeleiding en schoolse opleiding van de jongeren en de voorbereiding op hun terugkeer. Een organisatie waarvan wij de zekerheid hebben dat de giften een op een bij de vluchtelingen terechtkomen. 

Een ander deel van de opbrengst gaat naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen, die zich sinds 1987 inzet voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. 

Prijzen

Ticket Prijs
Kinderen (-12 jaar) Gratis
Standaard € 15,00

Kaarten vooraf te bekomen bij de plaatselijke Davidsfonds-afdeling of te reserveren bij Jan D'Haese (jdhaese@telenet.be).

Betaling op rekeningnummer BE11 1030 8067 2948 van Cultuurregio Davidsfonds Rivierenland.

Labels: Kunst & CultuurOntspanning & OntmoetenMuziekDiversiteitActiviteitConcert