Over LEDENDAG

16 okt

LEDENDAG

Davidsfonds Hamme presenteert het volledige boekenaanbod  (zowat 250 boeken) en een uitgebreide stand van tweedehands boeken en cd’s. Gratis koffie met gebakje.

Een ideale gelegenheid om lid te worden of je lidmaatschap te vernieuwen.

 

zondag 16 oktober 2022 van 10:30 uur tot 18:00 uur

U kan het volledige Davidsfondsboekenaanbod inkijken, liid worden van het Davidsfonds en boeken aankopen via de afdeling.

Tevens wordt het jaarprogramma 2022-23 van de afdeling voorgesteld.

Lid worden van het Davidsfonds kan mits betaling van uw lidmaatschap van € 29.  Daarvoor krijgt u tal van reducties (ook op activiteiten van Davidsfonds Hamme), zesmaal het DF-tijdschrift Accent en andere ledenvoordelen.

Boeken aankopen om lid te worden hoeft niet meer, maar u kan ze als lid wel voordelig aankopen met 10 % korting. U kan als lid, ook een schoolbibbon waarde € 30 schenken (met reductie aan te kopen voor € 27).

Bestel je als lid voor minimaal € 30 boeken dan ontvang je daar bovenop een ledenbon van € 20 voor een volgende aankoop vóór 31 december 2023.  Eén ledenbon per lid. Met die ledenbon kan u zowel boeken kopen als deelnemen aan cursussen van Davidsfonds Academie, deelnemen aan de zomerzoektocht 2023 aan evenementen...

In het parochiecentrum De Zouaaf, Zouavenstraat 14 a te Hamme wordt u op 16 oktober door het bestuur getrakteerd op koffie met gebak of kan u aan de toog een ander drankje aankopen.

Davidsfonds Hamme pakt opnieuw uit met een uitgebreide stand van tweedehandsboeken en -cd's. Ook wie alleen belangstelling heeft voor deze stand is van harte welkom.

Deze activiteit staat open voor iedereen!  Breng gerust je kinderen of kleinkinderen mee.  Ook zij zullen hun gading vinden in de nieuwe en tweedehands boeken.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 1,00
Standaard € 1,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Ontspanning & OntmoetenFamiliedagActiviteitOntmoeting met receptie