Over Lezing: De Goede Manieren Show – Brigitte Balfoort

23 jun
Brasschaat - Ons Middelheem

Lezing: De Goede Manieren Show – Brigitte Balfoort

Weet iemand nog hoe het hoort? Veel ouderwetse etiquetteregels hebben afgedaan, zoveel is zeker. Maar hoe moet je je gedragen in deze digitale postmoderne jungle? En hoe heeft de pandemie een positieve impact gehad op ons dagelijks samenzijn?

zondag 23 juni 2024 om 14:00 uur

Tijdens deze interactieve causerie maakt Brigitte Balfoort ons wegwijs in de wereld van de goede manieren… Want ja, die hebben nog zin. Meer dan ooit zelfs. Het ontstoffen van etiquette tot de essentie is een passie. Of hoe we het samenleven en -werken net iets aangenamer kunnen maken.

Brigitte Balfoort is auteur en spreker over hedendaagse sociale en zakelijke etiquette.Na haar loopbaan als journaliste  schoolde ze zich om tot etiquetteconsultant in de bekende etiquetteschool ‘’Minding Manners” in Londen.

Prijzen

Ticket Prijs
GRATIS Gratis

Ons cultuurjaar sluiten we bij deze lezing feestelijk af met een hapje en een drankje. Het is een geschenkje van het bestuur. Heb je vrienden of kennissen die interesse hebben in onze vereniging of graag lid willen worden? Ook zij zijn van harte welkom. 

Tijd en Plaats: 14.00 u. – 17.00 Ons Middelheem, Bredabaan 425, 2930 Brasschaat.

Inschrijven: activiteiten@davidsfondsbrasschaat.be of via Ria Keysers ☎️ 03 652 12 86

Labels: Mens & MaatschappijOntspanning & OntmoetenLezingetiquettegoede manieren