Over ‘The Orchestra’ in context

28 sep
Gent - De Bijloke

‘The Orchestra’ in context

Awardwinnende Deense dramaserie met klassiek concert en inleiding door Marc Erkens

donderdag 28 september 2023 van 17:00 uur tot 22:35 uur

Ben je geboeid door muziek én de vermaarde Deense dramaseries? Mis dan deze kans niet!

In Muziekcentrum De Bijloke vindt op 28 september de exclusieve screening plaats van de nieuwe Deense Lumière-serie The Orchestra. The Orchestra is een grappige en serieuze inkijk in de regels, hiërarchieën en machtsstrijd achter de schermen van het Copenhagen Symphony Orchestra. De eerste twee afleveringen worden vertoond met Nederlandse ondertiteling, gevolgd door een mini-klassiek concert van Trio Clarice met muziek van Rachmaninov, Schubert en Mahler.

Wij zorgen ervoor dat je nog meer geniet van de avond. Voorafgaand aan de vertoning en het concert, neemt Marc Erkens je mee voor een blik achter de schermen. Je krijgt de kans om een stukje van de repetitie bij te wonen en de muzikanten te ontmoeten. Na een uitgebreide toelichting door pianist en rasverteller Marc Erkens, gevolgd door een hapje en een drankje, geniet je nog intenser van de première zelf!

EXTRA: als deelnemer aan deze activiteit krijg je onbeperkt toegang tot de volledige serie via het Lumière-platform. Alle info wordt aan de deelnemers bezorgd.

Trailer

Programma van dagevenement

Op donderdag 28 september:
17:00 - 22:35 Programma

Lees meer over het programma

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 49,00
Standaardprijs € 64,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Labels: Kunst & CultuurMens & MaatschappijOntspanning & OntmoetenFilmMuziekDagevenement1 sessieBasiscursusRolstoeltoegankelijkAcademieActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)