Over Rondleiding in het vernieuwde Museum Sint-Janshospitaal

09 mrt
Brugge - Sint-Janshospitaal

Rondleiding in het vernieuwde Museum Sint-Janshospitaal

We bezoeken één van de oudst bewaarde hospitaalgebouwen van Europa met topstukken van de Vlaamse primitief Hans Memling en verrassende hedendaagse kunstwerken van artiesten als Berlinde De Bruyckere en Patricia Piccinini. De gids brengt ons ook naar de prachtige middeleeuwse zolders en nadien kan de oude apotheek op individele basis bezocht worden.

De voorziene rondleidingen zijn intussen volzet. We konden, voor wie op de wachtlijst staat, op 16 maart om 11.00 uur een bijkomende rondleiding reserveren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

zaterdag 9 maart 2024 om 10:00 uur

Voor alle informatie en deelname, lees/download hier de uitnodiging. Er worden 2 rondleidingen gepland: om 10.00 u en om 10.30 u.

De voorziene rondleidingen zijn intussen volzet. We konden, voor wie op de wachtlijst staat, op 16 maart om 11.00 uur een bijkomende rondleiding reserveren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief (vergoeding gids) € 6,00
Standaard (vergoeding gids) € 10,00

De deelnemers zorgen zelf voor een toegangsticket 'Museum Sint-Janshospitaal' (gratis voor Bruggelingen en Museumpas).

Info: Johan Bossier, telefoon 0473 75 75 05

Labels: Geschiedenis & ErfgoedKunst & CultuurBeeldende kunst1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteitMiddeleeuwenBezoek met gidsCultuurregio Brugge