Over Maldegem viert 11 juli

11 jul

Maldegem viert 11 juli

In cc Den Hoogen Pad (Elisabethstraat 3, Adegem) viert Maldegem het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.  Iedereen is welkom.

Die avond reiken de cultuuradviesraad en het gemeentebestuur de Prijs voor Cultuurverdienste 2024 uit.  Het duo Madou zorgt voor het muzikale luik. 

donderdag 11 juli 2024 om 19:30 uur

In cc Den Hoogen Pad (Elisabethstraat 3, Adegem) viert Maldegem het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.  Iedereen is welkom.

Die avond reiken de cultuuradviesraad en het gemeentebestuur de Prijs voor Cultuurverdienste 2024 uit.  Het duo Madou, Vera Coomans en Thomas Devos, zorgt voor het muzikale luik. 

Tot 1979 maakte Vera Coomans furore bij de populaire folkgroep Rum. Begin de jaren 80 was zij één van de drijvende krachten achter Madou, waarvan de muziek een unieke combinatie in het Nederlandstalige muzieklandschap vormde. Met de singles Witte nachten en Niets voor altijd kendeMadou kortstondig succes. Na 40 jaar keert de groep nu terug, aangestoken en getrokken door een volgende generatie. Motor is zoon Thomas Devos, die vers materiaal aanbracht dat het vuur liet heropflakkeren en maakte hij nieuwe arrangementen van oude songs.

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard (gratis) Gratis

Info (Davidsfonds): piet.blomme@gmail.com of 050/71 43 57

Labels: Activiteit