Over Bedrijfsbezoek aan het glazen huis

27 apr

Bedrijfsbezoek aan het glazen huis

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek in het

Bezoekboerderij 't Glazen Huis

op zaterdag 27 april 2024

Ditmaal zullen we een West-Vlaamse tuinbouwbedrijf beleven. We snuiven de buitenlucht van het boerenleven in een authentiek kader. Verlies je in het verhaal van landbouw van vroeger tot nu en proef letterlijk van unieke en ambachtelijke producten recht van de boer. Onze vriendelijke gastvrouw Kaat en gastheer Filip zullen ons verwelkomen en rondleiden op hun bedrijf. Nadien kunnen we genieten van een verwenbord (crème brulée, panna cotta met frambozecoulis, ijs met aardbeien en vruchtencoulis, glaasje advocaat, chocolademousse) dit met thee of koffie naar wens.

Praktisch - 't Glazen Huis, Moorsledestraat 1 Oostnieuwkerke:

Daar dit in de omgeving van Oostnieuwkerke-Staden is kun je (als het zonnetje van de partij is) er eveneens met de fiets naar toe rijden: volg de Iepersestraat en rij naar de Ieperseaardeweg langs de KSV De Ruiter, draaien naar de Waterstraat en via de Nachtegaalstraat kom je rechts in de Moorsledestraat.

We verzamelen om 14.15u bij het Glazen Huis, kostprijs voor het bezoek en het verwenbord is voor de leden 18€ (VTP: 9€), niet-leden 23€.

Inschrijving en betaling graag voor 22 april via davidsfondsroeselare@gmail.com en rekeningnummer: BE73 4675 0026 5160

Neem ook eens een kijkje op www.davidsfondsroeselare.be of volg ons op Facebook.

zaterdag 27 april 2024 om 14:15 uur

Ditmaal zullen we een West-Vlaamse tuinbouwbedrijf beleven. We snuiven de buitenlucht van het boerenleven in een authentiek kader. Verlies je in het verhaal van landbouw van vroeger tot nu en proef letterlijk van unieke en ambachtelijke producten recht van de boer. Onze vriendelijke gastvrouw Kaat en gastheer Filip zullen ons verwelkomen en rondleiden op hun bedrijf. Nadien kunnen we genieten van een verwenbord (crème brulée, panna cotta met frambozecoulis, ijs met aardbeien en vruchtencoulis, glaasje advocaat, chocolademousse) dit met thee of koffie naar wens. Praktisch - 't Glazen Huis, Moorsledestraat 1 Oostnieuwkerke: Daar dit in de omgeving van Oostnieuwkerke-Staden is kun je (als het zonnetje van de partij is) er eveneens met de fiets naar toe rijden: volg de Iepersestraat en rij naar de Ieperseaardeweg langs de KSV De Ruiter, draaien naar de Waterstraat en via de Nachtegaalstraat kom je rechts in de Moorsledestraat. We verzamelen om 14.15u bij het Glazen Huis, kostprijs voor het bezoek en het verwenbord is voor de leden 18€ (VTP: 9€), niet-leden 23€. Inschrijving en betaling graag voor 22 april via davidsfondsroeselare@gmail.com en rekeningnummer: BE73 4675 0026 5160 Neem ook eens een kijkje op www.davidsfondsroeselare.be of volg ons op Facebook

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 1,00
Standaard € 1,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: 1 sessieActiviteitBezoek met gidsCultuurregio Midwest