Over Houden van... Feest van de Vlaamse Gemeenschap

11 jul
Edegem - Hangar 27

Houden van... Feest van de Vlaamse Gemeenschap

Met de uitreiking van de Prijs voor Verdienste en een bijzonder muzikaal optreden van de dochters van bekende artiesten...

donderdag 11 juli 2024 van 19:00 uur tot 23:00 uur

Edegem viert op donderdag 11 juli het Feest van de Vlaamse Gemeenschap niet alleen met de uitreiking van de Prijs voor Verdienste maar ook met een prachtig muzikaal programma: Houden Van...

Om 19 uur start de feestavond met de uitreiking van de Prijs voor Verdienste. De muzikale omkadering wordt verzorgd door LUDO. Dit duo brengt stevige & meerstemmige Nederlandstalige 80&90-ties style rock (enkel eigen songs), met enkele spaarzame momenten van bezinning en heeft een beresterke en energieke live reputatie. 

Na de pauze om 20.30 is het tijd voor Houden Van. Hoewel iets kleiner dan voorheen, blijft Houden Van even boeiend, herkenbaar, nostalgisch en muzikaal. Bereid je dus voor op bekende meezingers, zowel ernstige als vrolijke liedjes uit de oude doos, en alle nummers die u nooit hebben losgelaten. Dat programma neemt u mee naar de tijd van toen, naar het repertoire van uw favoriete Vlaamse artiesten van vroeger, of het nu chanson, kleinkunst, levenslied of pop is.

Dat unieke muzikaal evenement wordt tot leven gebracht door de bijzondere samenwerking van dochters van bekende artiesten: Celien (dochter van Margriet Hermans), Hannelore (dochter van Connie Neefs) en Lissa Lewis (dochter van Frank en Chris, de Melando’s).

Houdenvan2024

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: jan.vaesdf@gmail.com

Labels: 1 sessieActiviteitCultuurregio Antwerpen11 juliviering