Locatie van Zomeropera 'La Traviata' van Verdi als afluiter van uitstap naar Bilzen

15 jun
Bilzen - Landcommanderij Alden Biesen

Zomeropera 'La Traviata' van Verdi als afluiter van uitstap naar Bilzen

‘La Traviata’ van Verdi
Na de prachtige voorstellingen van de voorbije twee jaren in het indrukwekkende kader van de Landcommanderij van Alden Biesen, kunnen we opnieuw een beperkt aantal tickets kopen voor de voorstelling dit jaar: ‘La Traviata’ van Verdi. La Traviata (‘De Dolende’) speelt zich af in Parijs in de 19e eeuw. Het is het verhaal van Violetta Valéry, de begeerde courtisane die een gepassioneerde verhouding krijgt met de jonge dichter Alfredo. Diens vader neemt echter aanstoot aan het 'zondige leven' van zijn zoon en weet Violetta te overhalen zijn zoon te verlaten. De opera wordt integraal opgevoerd met 9 solisten uit binnen- en buitenland en het Zomeropera – koor. Voor wie twijfelt: de zomeropera is een zeer toegankelijke manier om kennis te maken met opera, echt voor iedereen.

NIEUW dit jaar: we gaan samen met de bus vanuit Haacht naar Alden Biesen (en terug). Meteen maken we van de gelegenheid gebruik om Bilzen te bezoeken.

zaterdag 15 juni 2024 van 14:30 uur tot 23:59 uur

Bilzen - Landcommanderij Alden Biesen

Kasteelstraat 6
3740 BILZEN

Rolstoeltoegankelijk

Gratis parkeergelegenheid

Prijzen

Ticket Prijs
Alleen ticket zonder uitstap, eten en vervoer - leden € 50,00
Alleen ticket zonder uitstap, eten en vervoer - niet-leden € 55,00
Davidsfonds leden € 125,00
Davidsfonds niet-leden € 135,00

Prijs:  € 125 p.p.  (€ 135 voor niet-leden) . Inbegrepen: busvervoer heen en terug naar Bilzen en Alden Biesen, fooi voor de chauffeur, gegidste wandeling in Bilzen, oortjes tijdens de rondleiding, maaltijd zoals hierboven beschreven, ticket zomeropera.

Tickets bestellen kan tot uiterlijk 15 februari  2024 door een mailtje te sturen naar davidsfonds.haacht@gmail.com (of tel. 016/25.14.46) en over te schrijven op rek. nr. BE 78 4316 1455 5186 van Davidsfonds Haacht, met vermelding van ‘zomeropera’ en aantal personen. 

Wie liever enkel een ticket voor de Zomeropera koopt, meldt dat duidelijk in de mail en betaalt € 50 p.p. (€ 55 voor niet-leden). Ook wie wel de bus wil nemen, maar de wandeling niet wenst mee te volgen, vinden we een oplossing, gewoon even melden.

De voorstelling vindt buiten plaats, aangepaste kledij is nodig; er is bescherming tegen de regen door 4 gigantische paraplu’s die het volledige binnenplein afdekken.

Kom mee genieten van dit buitengewone evenement!

Tot dan,
Tine, Cindy, Ria, Rudi, Gillis en Geertrui 

Labels: Kunst & CultuurOntspanning & OntmoetenLiteratuurMuziek1 sessieActiviteitConcertWandeling met gids