Over Eeuwig Bach : een leven vol muziek, tussen hemel en aarde

25 feb
Herentals - Sint-Catharinakerk

Eeuwig Bach : een leven vol muziek, tussen hemel en aarde

Met “Eeuwig Bach” brengt Musica per la vita een concertprogramma met aria’s uit de kerkelijke cantates en oratoria van Bach. Vocaal worden ze hierin ondersteund door Jan Wouters (altus) en Liesbeth Mariën (sopraan).

Organisatie: DF-Herentals en Heilige Huisjes

zondag 25 februari 2024 van 15:00 uur tot 17:00 uur

Musica per la vita Eeuwig Bach Uitn Kleur WS 5(Christel Steurs: blokfluit, Liesbeth Leysen: blokfluit, Ritsuko Obata: cello, Huguette Linsen: klavecimbel en orgel) kiest als muziekgroep volop voor het leven. Ze zijn dan ook gefascineerd door de muziek van Johann Sebastian Bach, die als geen ander vertelt over het leven tussen hemel en aarde. Zijn muziek is helend bij pijn en brengt orde in chaos. 

Jan Wouters studeerde aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans in Herentals en aan de Hochschule für Musik und Theater in München. Momenteel bouwt hij een succesvolle internationale carrière uit als altus in opera- en oratoriumuitvoeringen.

Liesbeth Mariën volgde zang aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans in Herentals en aan de academie van Heist-op-den-Berg. Zij heeft een ruime ervaring als koorzangeres en als soliste bij o.a. het Herentalse Sint-Franciscuskoor en bij Musica per la vita.

Prijzen

Tickets:  (incl. programmaboekje):                                                             

15 euro (vvk), 18 euro (kassa), 3,5 euro (UiTPAS met kansentarief) door overschrijving op reknr. DF-Herentals BE82 4132 0913 3168 met vermelding "Eeuwig Bach"

Locatie:   Sint-Catharinakerk (Begijnhof), Herentals                                   

Zondag 25 februari 2024 om 15 uur.

Labels: 1 sessieRolstoeltoegankelijkSociaal tariefActiviteitConcertconcertCultuurregio Kempen