Over U zijt wellekome

26 dec
Wetteren - Kerk Massemen

U zijt wellekome

Davidsfonds Wetteren nodigt U op dinsdag 26 december 2023 te 19.00 opnieuw uit voor het traditionele Kerstzingen in de kerk van Massemen. We luisteren (en zingen, voor wie wil) naar traditionele en soms ten onrechte vergeten kerstliederen.

dinsdag 26 december 2023 van 19:00 uur tot 22:00 uur

Davidsfonds Wetteren nodigt U op dinsdag 26 december 2023 te 19.00 opnieuw uit voor het traditionele kerstzingen,  in de kerk van Massemen om oude en soms vergeten kerstliederen te zingen.

Daarbij putten we uit een schat aan prachtige liederen, die in onze eeuwenlange cultuur verborgen liggen, met een knipoog naar één van de oudste liederen “U zijt wellekome”.

En om de juiste toon te zetten zullen wij worden ondersteund door een aantal voorzangers uit verschillende koren, samen met Albert Van Steendam op accordeon en Jonathan Nijs op gitaar.

Dit alles wordt afgewisseld met een aantal Kerstevocaties met woorden en muziek door Sara Portier en Elfriede Decelle.

Na het kerstzingen komen wij verder samen in eetcafé Coeur De Boeuf, waar jullie een drankje  aangeboden krijgen. Albert van Steendam, op accordeon, zal ons dan verder leiden door heel wat Vlaamse liedjes en het is wel de bedoeling dat wij meezingen, onder het motto “Singhet ende weset vro”.

 De opbrengst van deze avond gaat naar een goed doel.

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 5,00
Niet-leden € 7,00
UITPAS (Dender kansentarief) € 1,50

Inschrijven kan door over te schrijven op rekeningnummer BE66 4441 5567 1143 met vermelding kerstzingen en het aantal gewenste plaatsten.

Labels: Kunst & CultuurMuziek1 sessieNederlands | vaardige gebruiker C1/C2Sociaal tariefActiviteitBijeenkomstConcertOntmoeting met receptieVoorstelling (theater, literatuur, film,...)Cultuurregio Gent