Over Samenzang Kerstliederen "Nu zijt wellekome"

26 dec

Samenzang Kerstliederen "Nu zijt wellekome"

U zijt wellekome is een gezellige kerstsamenzang voor jong en oud. Op   dinsdag 26 december 2023  kan je samen met je familie of vrienden in de Saviokerk (nabij Dilbeek station) om 16 u terecht om mee Kerstmis op een sfeervolle en originele manier te beleven. Tijdens U zijt wellekome zing je een 20-tal ‘vergeten’ Nederlandstalige kerstliederen en herbeleef je een stukje erfgoed. Je zingt op die manier eigenlijk het kerstverhaal. Samen zingen staat centraal, onder begeleiding van orgel. Het Saviokoor en een plaatselijke muzikant begeleiden de liederen, aangevuld met een vleugje poëzie.

 U zijt wellekome is een gratis evenement met vrije bijdrage voor een goed doel.

Na de viering biedt het Davidsfondsbestuur je graag een drankje aan.

Zing dus mee en herontdek de kerstliederen uit je jeugdjaren of een aantal pareltjes uit het verleden. Graag tot 26/12!

Meer info bij: Guido Andries 0495/49 79 86 of davidsfondswolsem@gmail.com

dinsdag 26 december 2023 van 16:00 uur tot 17:30 uur

Echt Kerst vieren? Ja, het kan!

Wil jij de diepere zin van Kerstmis echt beleven? Wil jij het kerstgebeuren niet alleen vieren, maar ook voelen en in jou opnemen? Betekent Kerstmis voor jou meer dan glitter en kerststronk? Dan kunnen we je iets moois aanbieden.

Op dinsdag 26 december om 16 u, nodigen we je uit om samen met ons en met het Saviokoor kerstliederen te zingen. Deze liederen zijn zowel op literair als op muzikaal gebied volksliederen: eenvoudig en gekruid met plaatselijke beelden. We brengen deze liederen tot leven door ze samen te zingen in de Saviokerk (nabij Dilbeek-station). De liederen werden gekozen in een volgorde die het kerstverhaal respecteert. Het geheel wordt begeleid door orgel, het Saviokoor aangevuld met passende poëzie.

Je hoeft zeker geen zangtalent te zijn. Laat je gewoon meevoeren met de kerstsfeer en geniet ten volle van dit muzikaal gebeuren.

De toegang is gratis. We vragen wel een vrijblijvende bijdrage voor het werk van Mgr. Vanbuel in de Centraal-Afrikaanse Republiek. Na de samenzang bieden we je graag een drankje aan.