Over Boekvoorstelling: Dansen met Clio

16 feb
Leuven - De Hoorn (zaal Multifunk)

Boekvoorstelling: Dansen met Clio

Het nieuwe boek van Leen Huet verschijnt bij Davidsfonds Uitgeverij.

donderdag 16 februari 2023 om 19:30 uur

Al lezend en onderzoekend maakte Leen Huet kennis met een benadering van het verleden die verwondering, waardering en soms zelfs verrukking oproept. Clio, de muze van de geschiedenis, ontleent haar naam niet voor niets aan het werkwoord kleoo: prijzen. In Dansen met Clio laat Huet je in ruim 30 hoofdstukken kennismaken met 1000 jaar Europese geschiedenis.

Beleef het nieuwe boek van Leen Huet vanop de eerste rij tijdens de boekvoorstelling op donderdag 16 februari om 19u30 in De Hoorn in Leuven. Aansluitend is er een receptie en krijg je de kans om het boek aan te kopen. Deelnemen is gratis, maar we vragen je wel op voorhand te reserveren.

Leen Huet (1966) vertaalde eerder de brieven van Rubens in het Nederlands en publiceerde biografieën van Nicolaas Rockox en Pieter Bruegel. Bij Davidsfonds Uitgeverij verscheen eerder 'Oud papier'.

Praktisch


Programma van Boekvoorstelling: Dansen met Clio

Op donderdag 16 februari:
19:30 - 19:45 Open deuren
19:45 - 20:00 Rede door Rik Van Cauwelaert
20:00 - 20:45 Interview met Melissa Giardina en Leen Huet
20:45 - 21:30 Aansluitende receptie en boekverkoop

Lees meer over het programma

Prijzen

Deelnemen is gratis. Schrijf je wel in via dit formulier.

Je kan het boek ter plekke aankopen.

Labels: Geschiedenis & ErfgoedKunst & CultuurMens & MaatschappijOntspanning & OntmoetenTaalLiteratuurLezing1 sessieBoekenOntmoeting met receptieVoorstelling (theater, literatuur, film,...)