Over Nieuwjaarsconcert

08 jan
Lommel - CC De Adelberg

Nieuwjaarsconcert

Vier Belgische artiesten die een passie voor muziek delen… en hun rosse haarkleur: dit is Floris and the Flames

zondag 8 januari 2023 om 19:00 uur

Met hun muziek overschrijden zij de grenzen tussen klassiek, poprock en folk. De bijzondere combinatie van viool, piano, basgitaar, drums en elektronica zorgt voor een unieke sound. 
Hun energieke optredens bewegen het publiek, zowel in concertzalen als op grote openluchtpodia.  

Floris Willem (viool), Gert Peeten (elektrische piano, gitaar, elektronica), Dries Peeten (basgitaar) en Simon Schrooten (drums, percussie) genoten een klassieke opleiding en gaan graag buiten de gebaande paden. Naast eigen composities brengen Floris and the Flames originele herwerkingen van klassieke meesterwerken (Bach, Vivaldi, Paganini, Glass…).

Verwacht u aan vurige muziek met een veelzijdig karakter! De groep werd onder meer uitgenodigd in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) in Brussel, in de concertzaal MuTh van de Wiener Sängerknaben en het Theater am Spittelberg in Wenen, bij het televisieprogramma De Ideale Wereld (Canvas) en op de wereldtentoonstelling “EXPO 2020” in Dubai.

Prijzen

Ticket Prijs
-18 jaar € 5,00
Leden € 15,00
Niet-leden € 18,00
VIP-ticket € 50,00

Tickets te bestellen via de rekening van Davidsfonds Lommel: BE46 3631 4830 2936 met vermelding van uw naam, aantal en categorie.

Labels: MuziekActiviteitConcert