Over BEZOEK AAN HET PAUL DELVAUX MUSEUM KOKSIJDE

13 okt

BEZOEK AAN HET PAUL DELVAUX MUSEUM KOKSIJDE

Dit jaar vieren we de 125ste verjaardag van Paul Delvaux en de 40ste verjaardag van het museum. Er loopt een nieuwe retrospectieve tentoonstelling aangevuld met een privécollectie van meer dan 400 werken!

donderdag 13 oktober 2022 om 14:00 uur

In het PAUL DELVAUX MUSEUM vind je de grootste verzameling ter wereld van deze internationaal befaamde kunstenaar. Het museum nodigt ons uit om kennis te maken met zijn schilderijen, aquarellen, tekeningen, schetsboeken en etsen. We worden ondergedompeld in een poëtische wereld en treffen er de vrouwen en geraamten, de neoklassieke architectuur en de treinen die deel uitmaken van de dagdroom van deze  artiest.

We bezoeken eerst het museum onder leiding van een gids. Daarna genieten we nog even na in de Paul Delvaux Brasserie ’t Vliethof.

PRAKTISCH

  • Deelnameprijs: 12 euro (inkom én gids) per persoon.
  • Wil inschrijven bij Luc Descamps tegen ten laatste 9 oktober.
  • We willen carpoolen. We vertrekken om 12.45u op de Markt te Langemark.
  • Wil bij inschrijven vermelden of je (a) bereid bent te rijden of (b) wenst mee te rijden met iemand. We stellen voor dat wie meerijdt 5 euro bijdraagt in de kosten van de chauffeur (wordt door de medereizigers onderling geregeld).
  • Indien je onmiddellijk naar het Museum rijdt, wil dit ook melden bij inschrijving. Zorg dan wel dat je tegen 13.45u aanwezig bent bij de inkom van het Museum.

Luc Descamps - luc.langemark@gmail.com - 0476 544 716

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.