Sprekers bij WEBINARREEKS - Stella, Nivea, agenda, mea culpa… et cetera! Beginnerscursus Latijn

04 okt t/m 13 dec

WEBINARREEKS - Stella, Nivea, agenda, mea culpa… et cetera! Beginnerscursus Latijn

Zin om de Latijnse draad (weer) op te pikken? We starten vanaf nul en bouwen in tien sessies een basiskennis van grammatica en vocabularium op. Zo ben je alvast op de juiste weg om de code tot de Romeinse cultuur en literatuur te ontcijferen!

Startdatum: woensdag 4 oktober 2023

Over de sprekers

  1. Bert Gevaert

    Bert Gevaert

    Bert Gevaert (1978) is doctor in de Taal en Letterkunde: Latijn en Grieks, leerkracht klassieke talen in het Sint-Lodewijkscollege en stadsgids in Brugge. In zijn onderzoek en lezingen focust hij zich op ‘disability studies’, krijgskunst, Romeinse, middeleeuwse en napoleontische geschiedenis. Van zijn hand verschenen ‘Te wapen’ (Davidsfonds/WPG, 2016), ‘Het grote verhaal van kleine mensen’ (Davidsfonds, 2017), ‘Bloedstollend Brugge’ (Saga Uitgaven, 2017), ‘Roma Intima: liefde, lijf en lust’ (Sterck & De Vreese, 2020) en tal van wetenschappelijke artikels. Bert is ook lesgever voor Davidsfonds Academie (Te Wapen, Wat een zotten die Romeinen, Mongolië) en reisbegeleider voor de Davidsfonds Cultuurreizen naar Mongolië.

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan ledentarief € 115,00
Standaard € 130,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Labels: Geschiedenis & ErfgoedKunst & CultuurTaalLiteratuurTaalinitiatieWebinar6 of meer sessiesBasiscursusAcademieActiviteitEuropaOudheid