Over Musicalspektakel Jeanne d'Arc - Historalia

16 aug
Westerlo - Kasteel de Merode

Musicalspektakel Jeanne d'Arc - Historalia

Musical Jeanne d’Arc, ‘de maagd van Orléans’

vrijdag 16 augustus 2024 van 18:30 uur tot 23:30 uur

Als Davidsfonds-lid met korting naar Jeanne D'Arc!

Deze zomer vormt het Kasteel de Merode in Westerlo opnieuw het sprookjesachtige decor voor een beklijvende musical: Jeanne d’Arc. Laat je onderdompelen in de pracht van dit 14de-eeuwse kasteel en laat je meeslepen door het epische verhaal van de legendarische Franse heldin. 

Kan je niet aanwezig zijn op het dagevenement van Academie op donderdag 15 augustus? Niet getreurd! Je krijgt op vrijdag 16 augustus opnieuw de kans om de musical bij te wonen, mét korting. Exclusief voor Davidsfonds-leden hebben we een korting van 10% op de Standaardprijs van € 70,95 (een 'gouden' tribune-ticket). Dit is reeds verrekend in de hiernaast getoonde prijs. Je betaalt geen extra reservatiekosten.

Belangrijk: de inschrijvingen worden afgesloten op maandag 5 augustus!

Mis dit uniek historisch musicalspektakel niet!

I.s.m. Historalia

Programma van dagevenement

Inschrijven

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Tribune ticket 'GOUD' € 63,85

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Labels: Geschiedenis & ErfgoedKunst & CultuurOntspanning & OntmoetenReligie & ZingevingMuziekTheater & dansZingeving1 sessieNederlands | zelfstandige gebruiker B1/B2BasiscursusAcademieActiviteitMiddeleeuwenVoorstelling (theater, literatuur, film,...)Cultuurregio KempenAanstekelijkBegeesterendEnthousiastGedeeldGekoesterdGeworteldHartverwarmendLeergierigUitbundig