Over Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

26 feb t/m 18 mrt
Schilde - GC Werf

Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

Startdatum: maandag 26 februari 2024

Witloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip, shakshuka met aubergine… Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen handbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord.

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

 

I.s.m. Davidsfonds Regio Schilde

Programma van Keukenhistories

Dag 1, maandag 26 februari
14:00 - 16:00 Sessie 1 Door Yves Segers
Dag 2, maandag 4 maart
14:00 - 16:00 Sessie 2 Door Yves Segers
Dag 3, maandag 11 maart
14:00 - 16:00 Sessie 3 Door Yves Segers
Dag 4, maandag 18 maart
14:00 - 16:00 Sessie 4 Door Yves Segers

Inschrijven

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 64,00
Standaardprijs € 79,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Labels: Geschiedenis & ErfgoedMens & MaatschappijCursus4 sessiesBasiscursusAcademieActiviteit