Wordt verwacht

Wordt verwacht

Davidsfonds Webwinkel / Boeken
Deze boeken zul je binnenkort in onze webwinkel kunnen kopen.

Oceanorama

Barbara Taylor, met illustraties van CarnovskyHarde kaftNederlands
€ 25,99
Niet op voorraad
Oceanorama

Beschrijving

De oceaan is een grote, mysterieuze plek. Met de magische driekleurenlens kun je licht werpen op de donkerste diepten van onze waterwereld en kennismaken met de wezens, zeegezichten en verrassende onderwaterkenmerken van alle oceanen op aarde.

Onder de golven van de oceaan ontvouwt zich een buitengewone wereld van verrassende dieren, zoals eenhoornhaaien, chocolate chip zeesterren en zeedraken. Ontdek indrukwekkende oude en hedendaagse zeedieren, van atletische supersterren en vangtandvissen tot vleugelslakken en vissen zo groot als auto’s of bussen. Neem je magische kijkglas erbij en ga op avontuur in de oceaan. Hoeveel zeedieren vind jij terug?

Met je blauwe lens ontdek je de meest ongewone en belangrijke wezens uit elke habitat, van kleine zeeslakken tot reuzeninkt-vissen en tropische vissen met extravagante patronen. Gebruik je rode lens om de planten en andere fenomenen te onthullen die zo veel van het onderwaterlandschap uitmaken, van plankton tot koraal en de vreemde overblijfselen en wrakken die deel uitmaken van onze oceaanwereld en ons herinneren aan de invloed die wij
mensen al duizenden jaren op de zee hebben. De groene lens brengt de habitat aan het licht waarin deze wezens en planten leven.

Oceanorama is een onderzeese odyssee zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Met deskundig inzicht van auteur Barbara Taylor en
innovatieve, oogverblindende interactieve kunst van het in Milaan gevestigde ontwerpduo Carnovsky, is Oceanorama een genot voor elke zeebioloog in de dop.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok
Beschikbaar vanaf:
oktober 2023

Inhoud

Aantal bladzijden:
64

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
28 x 34 cm