Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

HET GEHEIME LEVEN VAN DIEREN

Wohlleben PeterHarde kaftNederlands
€ 20,99
Op voorraad
HET GEHEIME LEVEN VAN DIEREN

Beschrijving

Waarom zijn regenwormen bang voor regen?
Kunnen vissen met elkaar praten?
Hoeveel vrienden heeft een vleermuis?

Iedereen weet wat een rups is, of een vos, of een eekhoorn. Maar niet iedereen weet dat deze doodgewone dieren vaak een verrassend leven leiden. Dit boek neemt je mee op een spannende ontdekkingstocht door bos, park, sloot en veld. En je kunt zelfs op safari in de achtertuin, of gewoon bij jou in de straat. Want ook daar is genoeg te ontdekken!

Van Peter Wohlleben verscheen bij ons ook het boek 'Het verborgen leven van bomen voor kinderen'. En ook voor volwassenen schreef de Duitse boswachter boeiende boeken, zoals 'De geheime band tussen mens en natuur'.

Het geheime leven van dieren - Op ontdekkingsreis door de natuur

Davidsfonds / Vanaf 9 jaar / Harde kaft - 128 p. / 22,1 x 28,8 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
128

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
22,1 x 28,8 cm