Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Regenboog Rea 2: Het oog van de storm

Laura Ellen AndersonHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Regenboog Rea 2: Het oog van de storm

Beschrijving

Rea Grauw is er intussen aan gewend geraakt dat ze Regenboog Rea is geworden. Ze beschikt nu over alle magische weerkrachten, maar ze moet wel nog wat oefenen om die volledig te beheersen.
Wanneer de wolkenwezens opeens een voor een verdwijnen - ook Rea’s eigen wolkenkat Nim - besluiten Rea en haar vrienden om het mysterie op te lossen. Rea is er zeker van dat er donkere magie in het spel is. Zal ze ervoor kunnen zorgen dat de wolkenmagie blijft bestaan en dat de aarde gered wordt van een allesvernietigende storm?

Laura Ellen Anderson is een Londense illustratrice. Je kent haar wellicht van de reeks Emilia Hoektand. Ze houdt van de herfst, pompoenkruid, de geur van houtrook en grote wollen truien. Als het aan haar lag, mogen er meer boeken, cakes, pompoenen en wolkenkatten zijn.

Vanaf 8 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
304

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
15 x 19 cm

Gerelateerde producten