Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

Wie knipt de tenen van de reus?

J. Smeekens, Ingrid Godon & Kristien Aertssen & Sylvia Weve (illustraties)Harde kaftNederlands
€ 20,99
Op voorraad
Wie knipt de tenen van de reus?

Beschrijving

'Laatste kusjes zijn het lekkerst', zeg ik elke avond weer. Na zo'n laatste kusje vraag ik elke avond: 'Nog een keer?' Bij het allerlaatste kusje leg ik me beslist niet neer: zelfs het aller-, allerlaatste kusje smaakt naar meer'

Net als kusjes smaken ook woorden, rijmen en versjes naar meer. De mooiste gedichten voor de allerkleinsten van makkelijk naar moeilijk. Van eenvoudig rijmpje tot 'echt' gedicht, in een boek dat meegroeit met het niveau van peuters en kleuters. Duik samen de wondere wereld van woorden in!

Over zoemende bijtjes, het Kiele Kiele Kereltje, stampende voetjes, lichtjes in je ogen, samen in bad, gel in je haar, een schaap met slaap, de eerste veter, verstoppertje spelen, mompelversjes en de lekkerste koekjes.

Jan Smeekens selecteerde met veel zorg meer dan 120 lieve, grappige, stoute en originele gedichten voor peuters en kleuters. Van dichters als Frank Adam, Paul Biegel, Eric Carle, Hans en Monique Hagen, Nannie Kuiper, Geert De Kockere, Joke van Leeuwen, Edward van de Vendel, Riet Wille en vele anderen. Met verrassende illustraties van Ingrid Godon, Kristien Aertssen en Sylvia Weve. Het perfecte boek om samen met je peuter of kleuter de magie van taal te ontdekken. Thuis en in de klas.

Wie knipt de tenen van de reus? - Versjesgroeiboek voor jong en oud (Derde druk)

Davidsfonds / Vanaf 2 jaar / Harde kaft - 136 p. / 19,5 x 25 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
136

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
19,5 x 25 cm